Ett inlägg, längesen

Blir ett snabbt inlägg nu, eftersom jag mår riktigt kasst. så blir sängen dirr! var iaf ute med Tobbe,Alma,Sandi,Alex,Anton och Viktor innan. Sen åkte vi ner till stan, och träffa Pontus och Simon på bussen, så var med dem ett litet tag i stan. Och så handla dem till oss, och sen satte vi oss på bussen hem igen. Och nu ligger jag här, och mår illa som satan. Har ju precis varit sjuk en hel vecka, så det är väl de som spökar nu igen. Ska iallafall till kyrkan imorgon halv 11, med något vårgrejs. Om jag mår bra iaf. Nu ska jag krypa ner och sova så jag mår bättre imorgon. Puss :)

rösta rösta rösta!

<div style="text-align: center;"><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=WxoR4rSDD8JEi5ukdpygplrp#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?"><img src="http://bikini.nelly.com/img/user/front_WxoR4rSDD8JEi5ukdpygplrp.jpg" alt="Min designade bikini på NELLY.COM" border="0" /></a><p><a href="http://nelly.com/designyourbikini/?bikiniuser=WxoR4rSDD8JEi5ukdpygplrp#bikiniGallery" title="Är du Nellys nästa bikinidesigner?">Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!</a></p></div>
Om ni röstar lovar jag att bli mer aktiv här, och börja blogga igen!

fredag!

Förlåt för en sån dålig uppdatering, men inte orkar skriva. Pga en viss person, ska iaf på konfa grejs imorgon. Ska bada i havet och basta, mysigt! :) men nu ska jag nog krypa ner i sängen. Funderar också på bloggpaus, dålig statistik! puss och godnatt :)

snabbt inlägg

Kom nyss hem, eller ja för en halvtimme sen. Fick håla på spanskan nu också,gottigt! Hade en lektion efter vår långa rast, och jag hade kunnat gå hem halv 11! tänk det, softe dagar nu alltså. Kan inte klaga iaf :) Ska käka något nu, sen ska jag dra till konfan med Julia och Tobias. Inte hemma fråns halv 10 ikväll, stort ogilla! :( Nu ska jag ner iaf. Puss

Tisdag


Sitter i soffan med datorn i knäet, funderar på att fortsätta kolla på 17 again. Den är faktiskt rätt så hyfsad :) Blir att ta ett långt varmt bad sen, mysigt! :) Måste faktiskt sätta igång med att plugga, behöver verkligen höja mina betyg, har inte gått så bra nu dem senaste månaderna, har helt enkelt varit för lat. Kommer inte igång med det. Men får väl försöka bättra mig om jag ska komma in på det jag vill! Var ju hos soc innan också, som jag skrivit i något annat inlägg. Det gick rätt bra, var hos någon Emma och någon annan jag glömt namnet på, ska iaf inte dit fler gånger, rätt onödigt besök också,enligt mig. Efter det åkte jag och handla med mamma på Willys, bara en snabb handling, hehe! Ska nog gå upp och krypa ner under täcket med datorn, sjukt trött. Men ingen idé att lägga sig nu, kommer vakna om några timmar igen och vara klarvaken, sen kan jag glömma att somna om (y) Har inte speciellt mycket att skriva nu iheller. Nu slutar jag skriva och slänger in en bild istället. Förresten börjar det gå mot vår nu, och det gillar vi!


hemma :)

Sitter här och käkar Pasta alfredo, mums! Har haft en lektion på hela dagen, känns ju jätte lönt. 6 timmars ledighet, kan ju dock inte klaga! Vissa har inte haft lektion alls, gottigt! Va tvungen att va kvar i skolan för jag skulle ha möte med rektorn och lite så. Ska till soc senare i eftermiddag, gillas inte.. Ska snart titta på film iaf. Får se vilken det blir, men funderar på This is it, om den fungerar. Annars blir det någon av dem nya :) Har inte mycket att skriva nu känner jag, förutom att det är 104 dagar kvar nu, längtar sjukt mycket! Men nu ska jag fortsätta att äta, och kolla film. Ciao!

skolan

Sitter i skolan just nu, ska egentligen fortsätta på mitt arbete. Men jag orkar inte riktigt, men får väl fixa det så det går ur vägen! Sen har jag NO-prov på torsdag som jag måste klara, men uppbokad hela veckan. Så vet inte riktigt hur jag ska hinna göra det, men jag får fixa det sen iaf :) Slutar 20 över 3 också idag, nog gilla (y)  eller inte. Efter det kommer mamma och hämtar mig, sen blir det hem och plugga lite. Sen ska väl jag, Julia och Tobbe ta bussen till kyrkan, hehe! Saknar alla där, och snart är det dags för Rumänien, inte långt dit nu! Typ 102 dagar eller något, låter kanske mycket, men tiden går sjukt snabbt! Och jag längtar! Nu ska jag sitta på facebook och göra mitt arbete. Skriver ett inlägg senare idag, Puss!

RSS 2.0