säger väl godnatt

Hejsvejs, har nyss duschat. Skönt om jag får säga det själv. Skulle egentligen badat, men det hann jag inte eftersom Tobbe ville ut, så vi var ute i lite mer än en timme, gick runder och snackade lite bara. Men nu är jag hemma igen, måste väl försöka sova nu, hur det nu ska gå också. Eftersom jag somnade vid 6 imorse. Skit bra, ska försöka komma iväg till skolan också, hehe! Men nu ska jag nog stänga av, och lägga mig och titta på tv. Och försöka sova! Imorgon blir det möjligtvis dålig uppdatering, eftersom jag inte är hemma fråns vid 4, sen ska jag åka till konfan, och hemma vid halv 10 ungefär. Så får se hur det blir med det! Godnatt :)

30 januari.

Förlåt för dålig uppdatering men har inte varit hemma idag. Och sovit ungefär tre timmar, fick gå upp 9 för att komma iväg till kyrkan, ogilla! :( gick iaf rätt så snabbt, sen åkte jag med mamma och Jonas hem till mormor, eftersom dem städade hennes källare. Och åt lite där också, sen gick jag o la mig framför tv;n eftersom jag är extremt trött! Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad, med tända ljus, och ansiktsmasker. :)

naatti

Känner att jag skriver rätt mycket. men har inte gått och lagt mig ännu, vet inte om jag ska göra det idag iheller.. vi får väl se vad jag gör.. Har ju inte alls mycket att skriva här. Mer än att jag är kär.. :o

03.40

Sitter fortfarande uppe, även om jag borde sova vid denna tiden. Klockan är 20 i 4, ajaj. Har kyrka imorgon halv 10, undrar dock hur det kommer gå. Kommer sitta och sova.. Ikväll har jag inte gjort mycket, suttit och camat hela kvällen, hehe. Och spenderat massor av tid med min älskade dator! :) Nu ska jag nog krypa ner i min säng, så jag får sova lite. Godnatt!

night 10

Sitter i sängen nu, har nyss käkat mat. Längesen jag gjorde det, hehe! Så det blev sen mat :) har inte speciellt mycket att skriva nu, mer än att jag fixat min design som jag fått klagomål på, bättre nu än innan iaf! sitter och kollar på paradise Xl också, love it! nu ska jag fortsätta titta. Puss

Väla

Förlåt för dålig uppdatering, men har faktiskt inte haft tid att blogga idag! Har varit på väla med min storebror och hans flickvän och min lilla älsklings sandi :) köpte inget mer än ett par byxor och två par ringar, bilder läggs upp senare. Gick upp vid halv 1 och åt fruktost med Andy och Sandra, sen bestämde jag och Sandi att vi skulle till väla, så åkte dem två också med, så fick vi skjuts, hade varit sjukt kallt att få stå och vänta på bussen. Sen va vi där i några timmar, åt mc och taco house, mums! Sen vid halv 6 åkte vi hem, och släppte av Sandi, sen åkte vi till willys och handlade en milkshake, och frusen frukt.. gott :) Sen körde dem hem mig och Sandra och Andy åkte hem till henne. Så nu har jag bara suttit framför datorn sen jag kom hem, eftersom ingen annan är hemma. Får väl se om dem kommer hem snart, för jag börjar bli hungrig :( Imorgon ska jag iaf till kyrkan kl halv 10, kom och hjälp mig och dö eller något liknande, orkar verkligen inte! Sen ska jag hem och ut och springa med Sandra, tror jag iaf. Får se om vi orkar. Men eftersom vi åt onyttigt idag så får det nog bli så! :) Och mina tabletter som jag nämt i ett annat inlägg har inte kommit iheller. Hoppas dem kommer snart, vill ju bli smal och fin :( Men förhoppningsvis kommer dem på måndag! Ikväll har jag inte en aning om vad jag ska göra, Sandra har krök. Men vet inte om jag orkar dra dit. Sjukt kallt ute, mer än 10 minus, inte skönt att gå dit då. Och hem, ännu kallare senare. Plus att det ska bli snö, tycker den kan försvinna. Och komma tillbaka om ett år. Nu ska jag iaf glo på lite tv, och sitta med datorn i knäet. Puss!

29 januari.

Ligger fortfarande i sängen med datorn, har inte speciellt ont i huvudet längre, mycket skönt! Ska snart ner och göra mig en smoothie, mums! och sen lägga mig i sängen igen och se om där finns någon bra film på tv, annars blir det att hitta någon på datorn. Imorgon ska jag nog träffa älsklings sandi. Behöver verkligen snacka med henne! Sen får vi väl se vad vi hittar på. Har inte speciellt mycket att skriva idag, eftersom jag bara varit hemma. Har inte blivit några långa blogg-inlägg i heller. På tal om det, undrar om någon skulle vilja fixa min design? Förstod mig inte på det sist jag hade blogg. Så om någon vill göra det är de bara att kommentera :) Nu ska jag iaf ner och göra min smoothie. Puss :)


MUUUMS!

kväll

Ligger med datorn i knäet nu, har extrem huvudvärk! Tror jag börjar få migrän nu, en fredag!? aja, varit hemma idag bara, A kom innan idag, och stannade några timmar. Sen åkte han hem :/ och senare käka jag, och vetinte om jag ska träffa Sandi ikväll, får se? Nu ska jag dra ner iaf, för vi ska ha gäster, jätte skoj! Puss!


morgon

Tjobaloo som sandi säger, sitter hemma idag. Orkade inte gå till skolan, eftersom jag bråkade med mamma, och har ont i magen. Så det blev att bli hemma. Nu orkar jag inte skriva mer. hejsvejs :)

godnatt

Går och lägger mig tidigt idag, orkar verkligen inte sitta uppe. Och är helt död på morgonen, och i skolan. Så nu måste jag sova :) godnatt!

28 Januari, 2010

Är hemma nu, skönt som bara den! Frös ju inte lite ute iheller. Dagen började med Handledning, hände väl inte speciellt mycket där, förutom att vi städa skåpen. Det behövdes verkligen! Efter det var det matte, gillar verkligen inte det ämnet. Eftersom jag förstår ingenting, hela klassen har IG och lärarna förklarar fan inte bra! Plus vi hade vikarie. Sen mitt i lektionen gick jag och K till skolsköterskan eftersom jag har ont i njurarna. Så hon tyckte jag skulle gå och kolla det. Får se när jag orkar och har tid, haha. Sen vid 12 stack jag och Sandi till UM, eftersom vi ska sätta in p-stav, så hämtade ut den och lite sånt. Så ska dit antagligen sätta in den nästa vecka. Om jag har tur, vill få det avklarat så snabbt som möjligt. Sen åkte hon med Jocke och Stefan till väla. Och jag väntade på mamma, en hel kvart! Kallt var det också, eftersom jag stod och snackade tele. Utan vantar. Smart as usally. Och nu sitter jag här. Blir väl att sitta hemma idag, har egentligen massa plugg tills imorgon, men känner att jag inte orkar. Börjar få migrän också. Så blir väl att ligga i soffan med datorn och tvn. Imorgon blir det att vara med A också :) Sen har jag faktiskt ingen aning om vad jag ska göra i helgen. Får väl se vad som händer iaf. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv iaf. Btw så blir det en bild på min katt, hehe! hittade ingen annan just nu. Så den får faktiskt duga, eller? Puss!

söt bild, haha. Nej men hade faktiskt ingen annan.

10

Hemma nu! Jävla snöstorm alltså, håller ju på att blåsa iväg. haha. Iaf åkte ner till stan med K, Tobias, Julia och Natalie. Där vi gick till pistachia? (stavning?) sen gick vi till dunkers, och kollade på "Främling i mitt eget hus" den avr helt okej, dels fick vi ju gå dit gratis pga vår konfa. Sen körde Emmut oss hem, tog en väldig omväg. Och sen släppte vi av Tobias, och vi tog ytterliggare en omväg hem till mig och Julia. Och nu är vi hemma, skönt! Ska nog ställa mig i duschen, och sen lägga mig i sängen med datorn och tv:n, mys! Skola imorgon också, går inte så länge. Eftersom jag och Sandi ska till UM. Så drar redan vid 12. Sen ska jag nog ut och springa med Sandra, om vädret tillåter, som jag nog inte tror det gör. Annars ska jag nog bara städa mitt rum, behövs verkligen. Men nu ska jag sluta skriva. Puss!

not at home

Nu drar jag till stan med Natalie, Julia, Tobias och några tilll! Världens snöstorm, lär väl blåsa iväg. Host. Nu drar jag iaf. Puss!

nej?

Hejhopp! Känner verkligen inte för att blogga för tillfället. Mitt huvud sprängs snart. Och ska på någon teater ikväll med konfan? Uppdaterar möjligtvis senare. puss


This day - 100126

Sitter hemma hos Natalie nu, eftersom jag ska sova här :) skola imorgon också. Men eftersom hon börjar 8 får jag väl följa med, börjar liksom 8.50, ogilla starkt! Idag har vi bara varit i skolan typ, sen gick vi hem till mig, och jag käka. Sen åkte vi till dalhem, tog fem tusen år hit. Var inte här fråns vid 5. Sen åt hon, och sen har vi väl inte gjort speciellt mycket, eller jo vi var ute i lite mer än en timme nyss. Och handla billys panpizza :D eftersom jag inte ätit på väldigt många timmar. Så åt det nyss, mums! ganska så onödigt men ja, vad gör man inte om man är hungrig! Ska snart gå och duscha också, när Natta är klar i duschen, sege! Efter det ska vi kolla på 2012. Känns som det bara är jag som inte sätt den. Så känner att jag måste det. Har spanska läxa tills imorgon också, gillas inte! Men får väl sätta ett MVG denna veckan också. Eftersom jag gått från IG till MVG, duktigt! Ikväll missar jag också mitt älskade Paradise Hotel :( Eftersom filmen varar så sjukt länge. Och Tobias, om du läser. Så vill jag väääldigt gärna ha tillbaka min Svea-mössa som ni gömt, och jag vet absolut inte vart iheller! Snällt :) Men nu kommer nog Nattis snart och då ska jag hoppa in i duschen! Puss.
Ni kommer döda mig bägge två, snodde denna av natta, haha (a) Men jag älskar er!

kväll


Sitter och kollar på mitt älskade program paradise hotel!! bästa som går på tv just nu, vet många säger det är skit hit och dit, men dem flesta följer det ändå. Okej, man lär sig ingenting om det, mer än skit. Men ja, kom nyss hem från konfan också. Var inte jätte kul idag, eftersom någon tog Tanja's cigg, och jag och Natalie blev självklart anklagade eftersom vi var där uppe sist. Kändes inte jätte roligt att alla peka ut oss, men det var inte vi.. Så nu har ingen ngt att säga. Hoppas hon får tillbaka dem bara. Men ja, skit i det nu iaf. Orkar inte lägga mer energi på det. Beställde hem sånna tabletter innan, eftersom jag har bestämt mig för att gå ner i vikt igen, har ju slutat med träning, eftersom jag inte orkade mer. Blev alldeles för mycket, med fotboll,skola och konfa. Så får börja träna på egen hand nu, och äta rätt. Och därför beställde jag dem. För det var en som hade gått ner 16 kg på två månader, hur underbart är inte det? Även om jag inte får gå ner så mycket. Men får se om det stämmer, får hem dem om ungerfär 3-5 dagar, i och med dem inte finns i Sverige! Men får väl se hur det går.. Dels var dem inte speciellt dyra iheller. Tror jag betalar 20 svenska kronor, eftersom det var gratis prov. Men om det fungerar ska jag självklart beställa hem fler :) Dagen imorgon blir iallafall att vara med Natalie efter skolan, så åker till Dalhem sen och är där tills på kvällen, om vi inte ska sova hos henne, får se imorgon iaf! Nu ska jag fortsätta kolla på PH. Puss!

25 januari.

Förlåt för dålig uppdatering, men var inte alls på humör igår för att skriva. Iaf lite kort om dagen, började 20 över 9, så tog bussen med Sandi, och kom ja.. lite försent, sen hade vi håla på idrotten, gilla! sen satt vi bara och vänta på att vi börja, och sen har vi haft hk, inte den roligaste lektionen eftersom ingen håller käften där iheller. Ska dra iväg till konfan senare också. Men måste titta lite på mina spanska glosor till imorgon,fick ju som sagt MVG förra veckan. :) Nu ska jag sluta skriva iaf, hejsvejs :)

söndag

Förlåt för dålig uppdatering, men vaknade inte fråns vid 3 idag, och sen har jag varit ute och joggat med Sandra en hel timme, känner mig sjukt duktig. Men ska börja bli nyttig, och träna. Får väl se hur det går. Men ska iaf ge det ett försök! :) och eftersom det är söndag idag är det skola imorgon, ogilla som bara den! Vill vara hemma och sova länge :( Men snart är det sportlov, och det gillas! Nu ska jag klä på mig, och äta snart, mums! Sen ska jag  kolla tv. Men nu orkar jag inte skriva mer, hade iallfall en riktigt bra helg. Puss

hemma

Hemma nu, tack för en underbar kväll. Speciellt till min älskade Sandi! Var hemma hos Tobias snabbt, innan vi åkte. Hanna hade sin jacka, men inte jag och Tobias. Och där frös vi som idioter. Fick stå i en halvtimme innan vi kom in! :( och sen var de en ännu längre kö, men tur har vi också. alla som inte hade jackor fick komma in, men Hanna var inte inne fråns vid 11, tog sjukt långt tid. Senare träffade vi Linus, Johan, Jonathan och massa fler. Helt sjuk kväll. Sen nu åkte vi hem med Jocke, och någon till, glömt namnet :O Ska dessutom ut och springa med Sandra imorgon, får väl se hur det gå eftersom mina fötter är helt döda. För jag är så dum och tar högklackat, men ja :) nu ska jag krypa ner i min säng och sova väääädligt länge. Puss!

kväll

Suttit och väntat nu på Sandi i fem tusen år, och ja.. sen nu är hon hos Linus och åker me dem istället. Så vi ses där istället. Är typ klar strax också, sen ska jag bege mig hem till Tobias, där Hanna också är.. Men ingen Kimberly eftersom hon har influensa :/ Ska snart klä på mig och packa ner lite saker och så. Sen drar jag :) Uppdaterar när jag kommer hem, om jag har ork och lust. Annars finns jag på mobilen :) have a fun night. Puss!

eftermiddag

Känner att jag har skrivit rätt mycket idag, men eftersom jag bara är hemma och sitter med datorn så blir det en del uppdatering. Har nyss haft ansiktsmasker i ansiktet,eftersom det är rätt avslappnande. Har även fixat mina naglar, det behövdes verkligen. Eftersom jag ritat med sprit penna på dem häromdagen så var dem fula. Sitter och väntar på att Sandí ska ringa, seg som fan är hon också. Och ja, jag svär mycket ibland, och det får ni tåla. Skriver nog ett inlägg till innan vi drar ikväll också. Nu ska jag fixa mitt hår lite. Puss

bada

Skriver ett snabbt och kort inlägg nu, tänkte lägga mig i ett varmt bad, peela kroppen och raka benen! med tända ljus :) snart kommer väl Sandi hit har jag för mig, äh får rínga henne när jag badat. Skriver mer sen :) Puss!

godmorgon.

Godmorgon! Nyss varit ute och sprungit med Julia, kan ju säga att det kändes att man inte rört sig på ett tag, men det får det bli ändring på eftersom jag kommer gå ut och springa med Sandra också sen. Har precis duschat också, Och blir nog att bara sitta med datorn tills Sandi kommer hit, inte en aning när hon kommer. Men tror att hon kommer om några timmar. Och då ska vi börja göra vid oss lite för ikväll. Så dagen är typ rätt lugn, gick upp redan kl 10, imponerande för att vara jag, eftersom jag kan sova till 2-3 på dagarna! Nu orkar jag inte skriva mer, eller jo. Hannah och Kimberly har skaffat blogg. Vi får väl se hur det går med den, jaja. Nu ska jag klä på mig och kolla tv. blir mer update senare idag. Puss!

night

Det blir ett till inlägg nu ikväll, känner mig rätt skrivsugen. Inte normalt för att vara mig, men ja. Har nyss lagt massa ansiktsmasker i ansiktet, kände att det behövdes. Och känner sig dubbelt så mycket fräschare :) Funderar på att lägga mig snart, eftersom jag ska upp så sjukt tidigt, orkar inte egentligen! Haha, Sandra bjöd nyss typ kesella med bär på mig, smaka helt okej! eftersom hon börjar bli nyttig nu, så får jag väl hänga på det. Och vi ska börja ut och springa nu minst 1 gång i veckan :) får väl se hur det går med det. Nej, nu ska jag sluta skriva :)


back on track.

Nu är det så att jag har börjat blogga igen, eftersom jag saknar att ha någonstans där man bara kan skriva av sig lite när man känner för det. Men jag var inte speciellt social innan, eftersom det kräver ganska mycket tid ibland för att kunna skriva. Och kände att jag inte hade den tiden till det. Men nu ska jag bli aktiv här igen och blogga så mycket jag orkar, och har tid med, hehe! Lite kort om dagen, började 8 imorse, och hade en lektion, inte speciellt lönt. Musiken var inställd. så vi slutade redan vid 11. Då följde jag med Natalie och Sandi ut och röka, och sen körde Medin oss till ramlösa. För jag skulle träffa A :) Och sen åkte dem tillbaka till skolan. Sen var jag med han ett tag, och sen gick jag hem och la mig i ett varmt bad, eftersom jag frös som bara den, hade ingen känsel i mina tår eller mina fingrar! Efter det gick jag upp och satte mig framför datorn. Och suttit här tills nu, skulle egentligen varit med Sandi innan, men vi segade oss bägge två. Så vi orkade inte. Imorgon blir det iaf ut och springa med Julia runt halv 11, nästan lite rekord tid att jag är uppe så tidigt. Efter det ska jag duscha och sen kommer Sandi hit, och då ska vi antagligen dra och sola. Sen bege oss hemmåt till mig igen och göra vid oss, duscha och lite så. Sen ska jag bege mig till Tobbes place! Där Hanna och Kimberly också befinner sig, och Sandi drar hem till Linus. Sen åker vi till ekebo, där jag träffar min sandi, linus, felicia och resten! efter det åker vi nog hem till sandi på dalhem och sover där. Och jag vet att det är många som tycker ekebo är ett fjortisställe. Men liksom bara för där är massa fjortisar betyder det inte att alla som åker dit är det, dels åker vi inte dit för att kolla på dem. och påpeka saker, utan för att vi vill åka dit och ha kul. Dels har vi inte åldern inne till att gå på The tivoli och liknande! Men nu ska jag sluta skriva, och ja, typ ta tag i mitt liv. Och det kommer upp en bild också snart, om jag orkar. PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0